Evenementen

Zorg voor opwinding en entertainment op uw volgende evenement met onze diverse selectie van verhuurapparatuur. Van levendige podiumverlichting tot geavanceerde geluidssystemen, wij bieden innovatieve middelen om optredens te versterken en memorabele momenten te creëren. Het soort activiteiten waarbij wij u onder andere van dienst kunnen zijn: 

  • Binnen- en buitenconcertproducties
  • Feesten en concerten
  • Sportevenementen 
  • Privéfeesten en recepties, bruiloften en verjaardagen
  • School- of verenigingsfeesten

Concertproductie

Laat ons team van experts u deelgenoot maken van onze jarenlange ervaring in de organisatie van uw concert, zodat het niet alleen succesvol zal zijn, maar ook uw verwachtingen zal overtreffen. 

  • Geluidstechnici
  • Belichtingstechnici
  • Editors en Riggers
  • Podiumpersoneel

Wij helpen u bepalen welke apparatuur het beste past bij de omvang van uw concert en uw budget. Daarnaast zorgen we voor een efficiënte en snelle installatie van het materiaal, wordt alles getest en halen we na een geslaagd evenement alles weer uit elkaar.

Festivalproductie

Perfecte plaatsing en synchronisatie van sfeerverlichting, geluidsproductie en aantrekkelijke staging zijn cruciaal voor het succes van elke feestelijke productie. Daarnaast zijn veiligheid, het beheer van audiovisuele systemen en geluidsniveaus, organisatie backstage, en nog veel meer, noodzakelijk om een festival goed te laten verlopen.

Bij Prosonix besteden we aandacht aan elk detail. Vertrouw daarom op onze expertise als partner voor uw festival.

Live Shows

Maak van uw live shows een onvergetelijke ervaring met onze professionele verhuurdiensten. Met onze ultramoderne audiovisuele apparatuur tillen we uw evenement naar een professioneel niveau. Of u nu een muzikant, een theatergezelschap of een productiebedrijf bent, met onze aanpasbare apparatuurpakketten bent u verzekerd van een kwaliteitsoptreden met verbluffende visuals.

Theatervoorstelling

Om een bekroonde theaterproductieservice te garanderen, moet belang worden gehecht aan helderheid en dekking. Bij Prosonix zorgen we voor een set-up van hoge kwaliteit om alle stress en uitdagingen die komen kijken bij theaterproductie te verlichten. Als u een theaterproject in gedachten hebt, staat Prosonix paraat om het te realiseren.

Video

Maak gebruik van de kracht van visuele verhalen met onze eersteklas videoverhuurdiensten. Van high-definition projectoren tot LED-videowalls, wij bieden veelzijdige oplossingen om uw presentaties, screenings en multimediadisplays te verbeteren. Of u nu een bedrijfsvideo, een promotiecampagne of een filmproject produceert, onze expertise in videotechnologie zorgt voor kristalheldere en meeslepende beelden.